TRAININGEN

De Geo Academie verzorgt training in het gebruik van opensource-GIS. Dat doen we incompany en met inschrijftrainingen.

Het aanbod richt zich met name op de programma’s QGIS, PostGIS, GeoServer en sinds twee jaar ook Tailormap. Dat we dit goed doen spreekt voor zich: voor QGIS mag de Geo Academie als een van de weinige partijen in Nederland ook de internationale QGIS certificaten uitreiken. En door de samenwerking met B3 Partners zijn de Tailormaptrainingen ook gegarandeerd door de makers!

ACTUEEL TRAININGSAANBOD

Een driedaagse gebruikerstraining voor PostGIS. U leert PostGIS niet alleen gebruiken als opslagmedium: juist ook de analysemogelijkheden van dit pakket zijn enorm!

Door een degelijke introductie in (ruimtelijke) SQL worden uw GIS-vaardigheden stevig uitgebreid. Gestructureerd, herhaalbaar en razendsnel: dat is de kracht van PostGIS.

 

In één dag brengen we je de basis van QGIS bij: data inlezen, analyseren en visualiseren op zo’n manier, dat er mooie kaarten uitkomen. En natuurlijk vergeten we je niet een hele berg tips & tricks mee te geven, zodat je direct grote stappen met QGIS kan maken.

De QGIS training voor mensen die wél al met GIS werken, en dat nu met QGIS willen gaan doen. In deze tweedaagse training leer je snel de belangrijkste elementen van QGIS.

Ruimte om te leren.

Sinds de oprichting is dat de kern van de Stichting Geo Academie. Al meer dan tien jaar vullen we die spreuk in met passie, bevlogenheid, humor én een grote dosis vakkennis en ervaring.

Postlocatie: B3Partners Geo Academie, Atoomweg 50, 3542AB Utrecht

Leslocatie: GeoFort, Nieuwe Steeg 74, 4171 KG Herwijnen

receptie@geo-academie.nl

Receptie: 030 – 789 0362


Geo Academie