Werkplekbegeleiding

Eigenlijk doen we het al langer, maar sinds 2020 blijkt dit toch echt heel wenselijk: werkplekbegeleiding. Ook wel Training-on-the-job genoemd. Speciaal voor individuele begeleiding, of mogelijk met een collega erbij (nou ja, of twee).

Vooraf wordt op hoofdlijnen gekeken waar je vooral in het werk tegenaan loopt. Afhankelijk daarvan wordt een trainer aangewezen die hierbij het beste aansluit. Op de dag zelf wordt gestart met een inventarisatie van de zaken die je wil leren, en er wordt een plan voor de dag gemaakt. En dan kunnen we samen beginnen… De trainers hebben allemaal uitgebreide kennis van de software, en ook een aantal presentaties en oefeningen op zak. Zo maken we dit tot een succesverhaal!

Deze werkplekbegeleiding kan online plaatsvinden. In overleg (en als u over een coronaproof omgeving beschikt) kan dit ook op locatie. Op locatie wordt de werkplekbegeleiding per dag aangeboden. Online per halve dag. Dat is ook het maximum dat we online met elkaar zo intensief bezig willen zijn.

Kosten voor de online werkplekbegeleiding bedragen 440 euro per dagdeel.
Voor on-site werkplekbegeleiding bedragen de kosten 960 euro per dag.

Alle bedragen zijn exclusief BTW.