LandGoed en de Geo Academie

Afgelopen april is LandGoed opgericht. Een bedrijf dat zich volledig richt op het ondersteunen van opensource-GIS. En die ondersteuning, die pakt LandGoed bijzonder serieus op… Implementatie, helpdesk, trainingen, maatwerk, consultancy, hosting, en waar nodig handjes in de uitvoering. En als het wenselijk is: volledige ontzorging.

Wie zijn LandGoed?

LandGoed is opgezet door twee vertrouwde gezichten uit de Geo Academie: Marco Duiker en Erik Meerburg. Samen hebben zij het beeld dat opensource-GIS kwalitatief bijzonder goede producten kent, die het verdienen om professioneler ondersteund te worden. Want dat stukje van de puzzel miste nog een beetje: een partij die de software netjes verpakt komt brengen, helpt het uit te pakken en te installeren, integratie met andere software organiseert en realiseert, eventueel een stukje maatwerk levert, en… bij wie je een degelijk onderhoudscontract kan afsluiten.

Daarnaast worden beheerders verder geholpen met trainingen, een helpdesk en desgewenst on-site support. En uiteraard krijgen gebruikers diezelfde faciliteiten aangeboden. Kortom, LandGoed is de partner die gebruikers van opensource-GIS continu begeleidt.

LandGoed

Vanuit dat perspectief is het ook volkomen logisch dat de trainingen in het gebruik van opensource-GIS, zoals de Geo Academie die vanaf 2013 aan heeft geboden, worden overgeheveld naar LandGoed. Daar hoort het thuis, en dat voelt goed.

De Geo Academie ondersteunt gebruikers van geo-informatie de komende jaren gewoon nog met de opleidingen: de Vakopleiding GIS, Geodatavisualisatie en Kwaliteit in geowebservices. Hierin staat de kennis centraal, en die is in principe platform- en softwareonafhankelijk. Nou ja, ook hierbij wordt veel opensource-GIS gebruikt natuurlijk (het zijn immers hele goede producten) maar je kan deze opleidingen nog altijd ook met andere software doen. Zeker de moeite waard als je in het werk de spullen van een specifieke leverancier gebruikt, en je de algemene kennis die je opdoet wilt uitwerken en gebruiken op dat platform.

Oh, en als je een training wilt volgen? je kan ze op deze site nog steeds vinden (onder het menu trainingen), en als je de juiste gevonden hebt verwijzen we je door naar de LandGoed website. En je kan natuurlijk zelf ook direct kijken naar de pagina met LandGoed trainingen!

Vragen?

Je kan altijd contact opnemen met Erik Meerburg. Zijn telefoonnummer is onveranderd 06 – 2816 7631. En wellicht vergist hij zich niet en neemt op met: LandGoed, met Erik Meerburg, goedemorgen!

Docententeam

De grote kracht van de Geo Academie wordt gevormd door het enthousiasme en de vakkennis van de docenten. Zonder uitzondering hebben ze een passie voor hun deel van het geo-vakgebied, en dragen dit met hart en ziel uit.

De docenten werken zonder uitzondering als zelfstandig professional. Naast de Geo Academie heeft iedere docent dus ook andere werkzaamheden. Hierdoor is de actualiteit van hun kennis gewaarborgd. Een docent wordt specifiek ingezet voor een opleiding of training omdat zijn of haar kennis daar het beste op aansluit.

Contact

Postadres:
Stichting Geo Academie
Pieterstraat 23
2611 CT Delft

Leslocatie:
GeoFort
Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen

email:
info@geo-academie.nl

telefoon:
06-28167631 (Erik Meerburg)

Inschrijven nieuwsbrief: ik blijf graag op de hoogte!

* indicates required
Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van de stichting Geo Academie zijn te downloaden via deze link

 

Privacystatement

De stichting Geo Academie heeft een uitermate overzichtelijk privacybeleid…

Er worden persoonsgegevens opgeslagen van

    1. deelnemers aan cursusactiviteiten (naam, mailadres, telefoon, cursusactiviteit, organisatie);

 

    2. personen die aangeven interesse te hebben in deze activiteiten, zoals duidelijk gemaakt door emailcontact, of bijvoorbeeld op beurzen zoals de GeoBuzz of FOSS4G, door het achterlaten van een visitekaartje of het invullen van deze gegevens in een lijst (naam, mailadres, telefoon, organisatie, interesse);

 

    3. personen die op de mailinglijst staan voor nieuwsbrieven en aankondigingen van de Geo Academie (naam, mailadres, organisatie);

 

    4. docenten, raadslieden en andere medewerkers van de Geo Academie (naam, mailadres, adres, telefoon).

Ad 1: deze gegevens worden bijgehouden via de originele inschrijving. Deze inschrijvingen worden analoog voor onbepaalde tijd bewaard, zodat aan de deelnemer altijd een kopie van het bewijs van deelname kan worden verstrekt.
Per cursusactiviteit wordt een lijst gemaakt met deelnemers (namen, mailadressen, organisatie), die met de docent(en) gedeeld wordt voor gebruik bij de activiteit. Deze gegevens worden maximaal twee jaar door de Geo Academie bewaard. Als de cursisten hiermee instemmen, wordt deze lijst ook onderling gedeeld.

Ad 2: deze gegevens worden in een contactenlijst (digitaal adresboek) bijgehouden. Eens per jaar wordt deze lijst opgeschoond: personen waarmee meer dan vijf jaar geen contact meer is geweest, worden verwijderd van deze lijst.

Ad 3: Deze lijst wordt bijgehouden via het nieuwsbrievensysteem (op dit moment: Mailchimp). Hier kan de persoon zelf zijn of haar gegevens toevoegen, aanpassen of verwijderen.

Ad 4: Zolang de relatie bestaat (aantoonbaar door activiteiten, maar ook bijvoorbeeld door het bijwonen van de jaarlijkse uitjes) blijft dit gegeven bewaard.

De gegevens zelf staan, als ze digitaal zijn, op de (op gebruikelijke wijze) afgeschermde professionele cloudomgevingen. Lokale opslag vindt plaats op computers (digitaal) en kasten (analoog) in met degelijke sloten afgesloten (privé) ruimtes. Mobiele opslag (telefoon) omvat voornamenlijk het adresboek. Deze devices zijn met wachtwoord beschermd.