Op maat!

Naast ons vaste trainingsaanbod kunnen we ook maatwerk leveren. Dat doen we graag, dat houdt het levendig! Maatwerk zien we als een breed pakket: van een incompany training met bestaande inhoud, tot een echt volledig op maat gemaakte training. Advies, hulp bij uitvoering van werk (of hulp bij het versnellen van een GIS-project), training-on-the-job in de vorm van werkplekbegeleiding… we kunnen veel voor jouw werk en organisatie betekenen.

Incompany trainingen

Al jarenlang doen we incompany- en maatwerktrainingen voor organisaties. De Vakopleiding GIS is bij voorbeeld een aantal keren in het noorden van het land verzorgd, met het Kadaster en een waterschap als launching customers. Speciaal voor een veiligheidsregio is een programma van vijf dagen opgesteld, waarmee de medewerkers een stevge basis kregen onder hun werk voor de objectenregistratie. Veel gemeenten willen een tweedaagse training in het gebruik van QGIS: één dag algemeen, en één dag specifiek voor het eigen werk, liefst met eigen data.

[lees verder…]

Werkplekbegeleiding

Eigenlijk doen we het al langer, maar sinds 2020 blijkt dit toch echt heel wenselijk: werkplekbegeleiding. Ook wel Training-on-the-job genoemd. Speciaal voor individuele begeleiding, of mogelijk met een collega erbij (nou ja, of twee).

[lees verder…]