GISSEN MET POSTGIS

Een driedaagse gebruikerstraining voor PostGIS. U leert PostGIS niet alleen gebruiken als opslagmedium: juist ook de analysemogelijkheden van dit pakket zijn enorm!

Door een degelijke introductie in (ruimtelijke) SQL worden uw GIS-vaardigheden stevig uitgebreid. Gestructureerd, herhaalbaar en razendsnel: dat is GISsen in PostGIS.

GISsen met PostGIS staat gepland voor 2, 3 en 9 november 2022. Deze training is nu vol. Er worden nieuwe data geprikt, vermoedelijk voor maart 2023. Stuur even een berichtje als je op de hoogte gehouden wil worden.

LEERDOELEN

PRAKTISCHE INFORMATIE

Na afloop van deze training heeft u een degelijke basis in ruimtelijke SQL. U kunt uw GIS-analyses uitvoeren in PostGIS, waardoor u met behulp van SQL-statements in staat bent uw werk herhaalbaar te maken en te documenteren.

DOELGROEP EN INHOUD

Deze training is bedoeld voor GISsers met ervaring, die hun analysevaardigheden een niveau hoger willen brengen. De training is ook geschikt voor ervaren database mensen die hun eerste stappen in de GIS-wereld willen zetten.

Aan de orde komen in deze training:

  • Interfaces: pgAdmin, QGIS, of de commandline?
  • Data laden en exporteren
  • Queries bouwen met Spatial SQL
  • Repareren van invalide data
  • Tuning en performance: indexen en de query planner

NAZORG

Heeft u na afloop van deze training nog behoefte aan ondersteuning door één van de docenten, om bij voorbeeld te helpen met de praktische zaken op de werkplek zelf? Dat kan natuurlijk. De kosten hiervoor bedragen 960 euro exclusief BTW.

GISsen met PostGIS is een driedaagse training.

Deze training vindt 2, 3 & 9 november 2022 weer plaats (en is ondertussen vol). Data in het eerste kwartaal van 2023 volgen. Ook is het mogelijk deze training incompany te organiseren.

KOSTEN EN INSCHRIJVEN

De kosten bedragen 1500 euro exclusief BTW per deelnemer. Dit bedrag is inclusief alle lesmateriaal, gebruik computers en benodigde software, lunches, koffie en thee.

Inschrijven voor deze training kan via het inschrijfformulier van de Geo Academie, zie de knop onder aan de pagina.

INCOMPANY

Het is ook mogelijk deze training incompany te organiseren. In dat geval bedragen de kosten voor deze driedaagse training 4770 euro.

  • Toeslag tweede trainer (bij groepen vanaf 7 deelnemers): 2520 euro
  • Toeslag GeoFort als leslocatie: 900 euro

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Ruimte om te leren.

Sinds de oprichting is dat de kern van de Stichting Geo Academie. Al meer dan tien jaar vullen we die spreuk in met passie, bevlogenheid, humor én een grote dosis vakkennis en ervaring.

Postadres: Stichting Geo Academie, Pieterstraat 23, 2611 CT Delft

Leslocatie: GeoFort, Nieuwe Steeg 74, 4171 KG Herwijnen

receptie@geo-academie.nl

Receptie: 030 – 789 0362


Geo Academie